NUK




NUK Trendline Дісней Соска-пустушка Вінні Пух/Силікон розмір 1.

  • Форма NUK ідеально підходить до ротової порожнини дитини
  • Загубник анатомічної форми виготовлений з високоякісного синтетичного матеріалу
  • Соска виготовлена ​​з силікону і поставляється двох розмірів (роз.1 (0-6/міс.), роз. 2 (6-18/міс.)
  • 1 шт. в упаковці
    • 7-44 m

    Коли малюки починають брикатися, хапати все навколо, піднімати голівку і смоктати соску-пустушку, все це має велике значення для їх повсякденному житті, тому що м'язи їх ніг, рук, спини і навіть особи повинні розвиватися і вимагають постійних вправ. Взаємодія рухомого мови і міцними м'язами щелепи, а також правильна форма неба важливі для правильного дихання, безпроблемного прийняття їжі, а пізніше і для розвитку мови.

    NUK Trendline Дісней Соска-пустушка Вінні Пух з силікону випускається зеленого, синього та червоного кольору, її форма ідеально підходить до щелепи дитини. Загубник анатомічної форми виготовлений з високоякісного синтетичного матеріалу і випускається різних кольорів і з різними малюнками. Інтегрована система NUK Air System випускає повітря з соски-пустушки через спеціальний клапан. Соска-пустушка залишається м'якою і достатньо плоскою, що дозволяє уникнути деформації щелепи. Силікон - це еластичний матеріал, що відрізняється особливою м'якістю, високою міцністю і нейтральним смаком. Він не містить шкідливих субстанцій, може піддаватися кип'ятінню, не має запаху, прозорий і має гладку поверхню - всі ці якості важливі для соски-пустушки.

    Ще однією відмінною рисою цих сосок-пустушок є наявність зображень забавного Вінні Пуха, Іа і Тигри - адже Вінні Пух - це найкращий друг, якого собі тільки можна побажати. Так думають не тільки Іа-Іа і Тигра, але майже всі діти у всьому світі. Як здорово, що у вас є такий маленький друг!

    Для здорового розвитку ротової порожнини:

    NUK Trendline Дісней Соски-пустушки Вінні Пух - важливий елемент тренування маленьких чемпіонів.